Paralajmërohet orë policore dhe karantinë për shtatë komuna

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka bërë të ditur se shtatë komuna të Kosovës pritet të hyjnë në karantinë, nga e premtja në orën 19:00.

Këto masa të reja do të hyjnë në fuqi, nëse votohen nga ana e qeverisë.

Hoti ka bërë të ditur se nga ora 19:00 do të ketë edhe orë policore për qytetarët.

Disa nga këto komuna janë: Prishtina, Podujeva, Peja, Gjakova, Gjilani, e Ferizaj.

“Rreziku më i lartë në Kosovë, është në komunat që tejkalojnë 150 të infektuar brenda jave për 100 mijë banorë dhe siç mund ta shihni këtu, janë shtatë komuna, duke përfshirë edhe Prishtinën, Podujevën, Gjakovën, Pejën, Gjilanin, Ferizajn dhe disa komuna tjera”, tha Hoti.