Postet nga: karantina

Qeveria mbyll qendrat e karantinës

Qeveria e Kosovës ka vendosur që ta mbyllë Qendrën e Studentëve në Prishtinë dhe qendrën për të huaj në Vranidoll si hapësira karantine.

Të burgosur në shtëpi; përshtatja me izolimin gjatë COVID-19

Masat shtrënguese të distancimit social të cilat dominuan përditshmërinë gjatë tre muajve të fundit i sfiduan shumë prej nesh të përshtaten me zbrazëtinë e të ...

Kush do të jap përgjegjësi për gjërat e humbura të studentëve në konvikte?

Qendra e Studentëve tash e tre muaj ka shërbyer për karantinimin e personave të cilët kanë ardhur nga jashtë Kosovës, në mënyrë që të ...

Dërgohen në karantinë tre persona që nuk respektuan vendimin e Ministrisë

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme në fshatin Novosellë të Kamenicës, tre persona të dyshuar të cilët kishin qenë duke udhëtuar ...

Organizata e studentëve denoncon dëmtimin e gjësendeve të studentëve në konvikte gjatë karantinës

Organizata e studentëve “Paqja Studentore”  i ka bërë thirrje Policisë dhe Qendrës së Studentëve që t’i identifikojnë keqpërdoruesit e gjësendeve të tyre në ...

Qendra e Studentëve njofton studentët kur mund t'i tërheqin gjësendet e tyre

Qendra e Studentëve të Prishtinës ka njoftuar studentët munden t’i marrin nga konviktet sendet e tyre nga 15 deri më 23 maj.

Liburn Aliu tregon pse djali i tij nuk u karantinua

Më 10 maj, deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu postoi një fotografi nga Aeroporti i Prishtinës.

Asnjëri qytetar që erdhi të shtunën nga Zvicra nuk u karantinua në Qendrën e Studentëve

Asnjëri nga qytetarët që kanë ardhur të shtunën nga Zvicra nuk janë karantinuar në Qendrën e Studentëve për shkak se kanë bërë pjesë ...