Lajmi i Fundit Policia

Operacion i ri në veriun e Mitrovicës

Operacioni ka nisur para pak çastesh dhe është pjesë e operacionit në luftimin e kontrabandës.

Kallxo.com mëson se operacioni është duke u kryer me urdhërat e prokurorisë Speciale.

Cak i arrestimeve janë zyrtarë të Policisë të dyshuar për korrupsion.

KALLXO.com do ju mbaj të informuar lidhur më aksionin i cili është duke vazhduar ende.

Dëshmi për lidhjet e policisë me kontrabandën në veri

.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!