Postet nga: Prokuroria Speciale

Vetëvendosje reagon për tërheqjen e letër-rreshtimit për Milan Radoiçiqin

Prokuroria Speciale e Kosovës ka bërë kërkesë që ta tërheq letër- rreshtimin ndaj njërit nga të dyshuarit lidhur me vrasjen e ish- politikanit serb ...

Në mënyrë misterioze Prokuroria Speciale tërheq letër-rreshtimin për Milan Radoiçiqin

Prokuroria Speciale e Kosovës ka bërë kërkesë që ta tërheq letër- rreshtimin ndaj njërit nga të akuzuarit për vrasjen e ish- politikanit serb ...

Aktakuzë ndaj tre personave në lidhje me rastin e deportimit të shtetasve turq

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve D.G., V.K, dhe Rr.S., për veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar dhe “Privimi i ...

Daka: Prokuroria Speciale ka bërë hetim për disa vota të mërgatës

Kryesuesja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) Valdete Daka tha se Prokuroria Speciale e Kosovës ka bërë hetim për disa vota nga mërgata.

Pal Lekaj, Betim Reçica

Aktakuza: Betim Reçica kërkoi që komisioni të takohej me Pal Lekajn para shpalljes së fituesit të tenderit

Ish- sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica po akuzohet për disa vepra penale përfshirë ushtrim ndikimi, shpëlarje të parave si dhe dy vepra të ...

Aktakuzë ndaj Betim Reçicës dhe tre zyrtarëve të tjerë lidhur me Autostradën e Gjilanit

Prokuroria Speciale ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurve me iniciale B.R, I.B, M.E, dhe L.L., pë...

Prishtinë - aktakuzë për tre vepra penale

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë për tre vepra penale kundër katwr të pandehurve B.R., I.B., M.E., dhe L.L.

Aktakuzë për disponim dhe ndërrim të mallit pa autorizim

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit B.A. dhe subjektit “U.F.”, për disponim dhe ndërtim të mallit pa autorizim.