LIVE - Kriza e Banjskës

Kallxo Pernime sjell detajet nga kriza në Banjskë.

Kush e organizoi dhe çka zbuloi policia në dhe rreth manastirit?

Të ftuar janë:

Enver Dugolli- Deputet, LVV
Nuredin Ibishi- Ekspert i sigurisë
Kreshnik Gashi – KALLXO.com
Behar Mustafa – KALLXO.com – Drejtpërdrejt nga veriu