Postet nga: bechtel-enka

Bechtel Enka do të ndërtojë 110 km rrugë në Maqedoninë e Veriut

Qeveria e Maqedonisë së Veriut dhe konsorciumi "Bechtel Enka" firmosën në Shkup marrëveshjen për ndërtimin e pjesëve të autostradës së korridorit 8 dhe 10-d në ...

VIDEO - Hetimi i papërfunduar për vdekjen e punëtorit të Bechtel-Enkas

Prokuroria e Prishtinës dhe institucionet e tjera kanë shmangur nga përgjegjësia penale kompaninë Bechtel - Enka, pas aksidentit ku vdiq punëtori i kësaj kompanie, Hamdi ...

Afera e ’53 milionëshit’, flet avokati i Pal Lekajt

Ish ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe të tjerët, të akuzuar në rastin e ’53 milionëshit’, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve. Ndaj tyre sot ...

Ish-këshilltari i Pal Lekajt, Eset Berisha deklarohet në lidhje me aktakuzën për 53 milionëshin

Eset Berisha, ish-këshilltar i ministrit Pal Lekajt, në Ministrinë e Infrastrukturës, ka reaguar në lidhje me aktakuzën e ngritur sot gjatë ditës ndaj tij, ish-ministrit Pal ...

Rruga deri tek aktakuza - Çka ndodhi dhe pse u paguan 53 milionë euro?

Ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ish- këshilltari i tij Eset Berisha dhe ish- zyrtari i Ministrisë së Infrastrukturës Nebih Shatri janë pjesë e aktakuzës së ngritur ...

Ngritet aktakuzë ndaj Pal Lekajt për 53-milionëshin

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë për keqpërdorim të pozitës zyrtare ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekajt dhe dy personave të tjerë, Nebih Shatri - ish-zyrtar në ...

Auditori jep detaje për pagesën e 53 milionë eurove për "Bechtel & Enka"

Qeveria e Kosovës nuk i ka përfillur afatet e marrëveshjes së saj me konsorciumin "Bechtel & Enka" sa i përket pagesës së borxhit prej 53 milionë ...

Prokuroria: Kështu të akuzuarit vidhnin naftë nga ekskavatorët e ‘Bechtel Enka’-s

Në Gjykatën e Ferizajt sot është mbajtur seanca e gjykimit ndaj Bunjamin Lokut, i cili së bashku me Mentor Tushën dhe një të mitur akuzohen se në më...