Kërcënim me armë në zyrat e KPMM-së - Pamje

Një kërcënim me armë ka ndodhur në zyrat e Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Kjo është konfirmuar për KALLXO.com nga kryeinspektori i këtij Komisioni, Naim Sejdiu.

Sejdiu ka njoftuar se për rastin është kontaktuar edhe Policia e Kosovës përderisa ka thënë se më vonë mund të japë më shumë detaje shtesë.

KALLXO.com ka arritur të sigurojë edhe një fotografi nga rasti.

Në këtë fotografi shihet një armë, e cila pretendohet se është përdorur për kërcënim.

Kërcënim me armë në zyret e KPMM-së