array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Shkodrane Dakaj

Shkodrane Dakaj

Shkodranja rrugën e saj për t’u bërë gazetare e filloi në korrik të vitit 2021, kur u pranua si praktikante në KALLXO.com. Aktualisht mban pozitën Gazetare/Hulumtuese. 

Ajo është në vitin e fundit të studimeve Bachelor në Degën e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës. 

Dëshira që të vazhdojë të trajtojë tema nga fusha e drejtësisë dhe sigurisë e kanë shtyrë atë që të regjistrojë edhe Fakultetin Juridik/Kriminalistikë si fakultet të dytë, në Kolegjin AAB. 

Përpos temave të sigurisë, drejtësisë e politikës, ajo nganjëherë e gjen veten dhe në sektorin e shëndetësisë.