Jeta në Kosovë: Përmbledhje e ngjarjeve të vitit 2019

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” u transmetua një përmbledhje e emisioneve të vitit 2019.

Duke shikuar prapa në vitin që lëmë pas, Jeta Xharra përmblodhi ngjarjet që shënuan vitin dhe temat që u trajtuan në këtë emision gjatë këtij viti.

Cilat ishin sukseset dhe dështimet e shënuara më 2019?

Cilat ishin temat më të nxehta të vitit dhe çfarë tema u hulumtuan në Jeta në Kosovë?

Më 2019 u transmetuan gjithsej 30 emisione dhe debate me tema të ndryshme.

Emisionin mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm: