Gjakova

Humb një grua në Gjakovë, rasti raportohet në polici

Policia e Kosovës njofton se në Gjakove një burrë ka raportuar se një grua ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Sipas policisë rasti ka ndodhur të mërkurën rreth orës 08:00.

Rasti sipas policisë është në procedure hetimore.