Postet nga: Gjakova

Ndërpriten përkohësisht kërkimet për 47-vjeçarin që dyshohet se ra nga Ura e Fshajt

Kërkimet për gjetjen e 47-vjeçarit që dyshohet se ka rënë nga Ura e Fshajt janë ndërprerë përkohësisht.

Gjakova formon Komisionin Emergjent pas situatës me vërshimet

Komuna e Gjakovës ka njofuar se kanë krijuar komisioni emergjent për verifikim e situatës  pas reshjeve të shiut dhe borës të cilat kanë përfshirë vendin.

Kërkesat e qytetarëve drejtuar Ardian Gjinit (VIDEO)

Gjatë debatit “Jeta në Komunë”, i pari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, u përball edhe me zërin e qytetarëve, të cilët kërkuan ...

Gjini: Derisa nxënësit ende bartin drutë, harroni kompjuterët

Ardian Gjini në dabatin për komunën e Gjakovës, të cilën komunë  e udhëheq prej vitit 2017, sonte përballë Jeta Xharrës foli edhe për ...

Kryetari Gjini flet për situatën me COVID-19 në komunën e Gjakovës

Gjatë debatit “Jeta në Komunë” i pari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka komentuar edhe situatën me pandeminë e COVID-19.

Gjini: Nëse konfirmohet aktakuza do të lirohen dhe suspendohen vartësit e mi

Në debatin "Jeta në Komunë" me kryetarin Ardian Gjini u diskutuan shumë tema.

Gjini përplaset me Mimoza Shalën për prerjen e drurëve në qendër të Gjakovës

Në debatin "Jeta në Komunë" përballë Jeta Xharrës, kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, foli edhe për ambientin dhe të rinjtë e kësaj komune.

Ali Tafarshiku: Pronë komunale e Gjakovës iu dha djalit të zv.ministrit të Shëndetësisë

Përballë Jeta Xharrës, në emisionin “Jeta në Komunë”, sonte është kryetari i i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ku po diskutohet për pronat komunale të ...