Filmi ‘Ifirehs’ të mërkurën premierë në Kino ABC

Filmi i metrazhit të shkurtër, “Ifirehs” me skenar dhe regji të Ben Apollonit jepet të mërkurën, më 5 shkurt 2020, premierë në Kinemanë ABC në Prishtinë.

Filmi do të shfaqet duke filluar nga ora 19:00, ndërsa sjellë një ngjarje të vërtetë.

Në film luajnë: Valon Nuhiu, Erza Ramuka, Edona Berisha- Bekteshi, Gjelbrim Emini, Asdren Selimi, Rexhep Ramuka, etj.