Postet nga: Ben Apolloni

Shfaqja ‘Vëllezër për interes’ jepet sot premierë në Kaçanik

Komedia “Vëllezër për interes” me tekst të Kristo Floqit dhe regji të Ben Apollonit shfaqet nesër premierë në Shtëpinë e Kulturës në Kaçanik.

Drama ‘Nata e Gretës’ jepet sot premierë në Ferizaj

Teatri “Adriana” i qytetit të Ferizajt shfaq sot në mbrëmje, në ora 20:00, premierën e dramës, “Nata e Gretës” me tekst të Ingmar Villqist me regji të ...

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ më 6 dhe 7 prill jepet në Tiranë

Monodrana “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ me tekst të Ridvan Dibrës dhe regji të Ben Aapolloni do të shfaqet gjatë këtij vikendi, më 6 dhe 7 prill 2019, në  sallë...

Rikthehet në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj tragjikomedia ‘Kur hana del”

Shfaqja “Kur hana del” me tekst të Ag Apollonit dhe regji të Ben Apollonit, do të jepet sot reprizë, më 28 mars 2019, në ora 20:00 në Teatrin ‘Adriana Abdullhau” të qytetit të ...

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ jepet sot në teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Monodrama “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë” me tekst të Ridvan Dibrës dhe regji të Ben Apollonit jepet sot, më 15 mars 2019, nga ora 20:00 në Teatrin “Adriana Abdullhau” në Ferizaj.

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ jepet sot premierë në Teatrin ‘Dodona’ 

Monodrama  “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë" me tekst të Ridvan Dibrës dhe regji të Ben Apollonit jepet sot, më 4 shkurt 2019, premierë në Teatrin e Qytetit të Prishtinës “...

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ javën tjetër në ‘Dodonë’

Në Teatrin "Dodona" në Prishtinë do të shfaqet në fillim të javës së ardhshme monodrama ‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ të autorit Ridvan Dibra.

Filmi kosovar në 2018-ën, arritja deri te dyert e ‘OSCARS’

Pavarësisht se edhe gjatë 2018-ës Kosova nuk arriti të ketë një film që do të garonte për çmimet OSCARS,  filmi kosovar përjetoi një vit të suksesshë...