DOKUMENT- Aktgjykimi i Supremes për votat e Serbisë

Gjykata Supreme e Kosovës e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e tre kandidatëve për deputetë nga Lëvizja Vetëvendosje, Alban Hyseni, Arta Baraliu dhe Enver Haliti ndaj vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, i cili urdhëroi Komisionin Qendror Zgjedhor që të tërheq nga rezultatet përfundimtare mbi 3 mijë vota të ardhura nga Serbia.

KALLXO.com ka siguruar të plotë vendimin e Gjykatës Supreme.