Postet nga: Zgjedhjet 2019

“Presidenti 2021”, pika e nxehtë e negociatave LVV – LDK

Marrëveshja eventuale për koalicionin e ardhshëm qeverisës ndërmjet Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, pritet të përfshijë edhe çështjen e ...

Deri më tani janë numëruar 364 vendvotime

 

Valdete Daka kërkon kujdes maksimal nga subjektet dhe vëzhguesit në QNR

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka ka deklaruar se i mirëkupton vërejtjet për kohëzgjatjen e procesit zgjedhor, por sipas saj, KQZ-ja e ka ...

Deri më tani janë rinumëruar 170 vendvotime

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) është duke vazhduar rinumërimi i 1 mijë e 428 vendvotimeve pas vendimit të PZAP-së.

Këto janë arsyet e Gjykatës Supreme kundër pranimit të votave nga Serbia

Kolegji i Gjykatës Supreme të Kosovës, i përbërë nga gjyqtarët Erdogan Haxhibeqiri, kryetar, Isa Kelmendi dhe Shukri Sylejmani, anëtarë, sot ka refuzuar si të ...

DOKUMENT- Aktgjykimi i Supremes për votat e Serbisë

Gjykata Supreme e Kosovës e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e tre kandidatëve për deputetë nga Lëvizja Vetëvendosje, Alban Hyseni, Arta Baraliu dhe ...

Drama me votat e ardhura nga Serbia

Koalicioni NISMA-AKR-PD, pritet të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës.

Supremja sot merr vendim për ankesën e kandidatëve të VV-së për votat e Serbisë

Të martën, tre kandidatë për deputet nga Lëvizja Vetëvendosje ushtruan ankesë ndaj një vendimi të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.