Postet nga: gjykata e prizrenit

Prizren, paraburgim për të dyshuarin për mashtrim

Gjykata e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj të pandehuerit R.S., i akuzuar për mashtrim.

Dënohen të akuzuarit për vjedhjen e motoçikletës në Mamushë

Gjykata e Prizrenit ka shpalluar aktgjykim dënues ndaj të akuzuarve A.M., Gj.M. dhe B.E., të akuzuar për vjedhje të rëndë në bashkëkryerje.

Prizren: 30 ditë paraburgim për të miturit e dyshuar për detyrim e armëmbajtje pa leje

Gjykata e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh për dy të mitur, të cilët dyshohet se kanë kryer veprat penale detyrim dhe mbajtja në ...

Prizren, e rrahën dhe e lanë të shtrirë në rrugë, paraburgim për 2 të dyshuarit

Gjykata e Prizrenit  ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh, e cila do të llogaritet prej ...

Ndihen të pafajshëm të akuzuarit për shpërthimin nga i cili u vra një e u plagosën 3 policë të Kosovës

Iran Badalli, Arben Gashi dhe Valbon Çollaku, të cilët po akuzohen për rastin e shpërthimit në Zhur, nga i cili u vra një polic e tre të ...

Prizren, Gjykata vendosi për djalin që kërcënoi prindërit

Gjykata e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh për të pandehurin A.P., i dyshuar për kanosje ndaj prindërve.

Prizren, paraburgim ndaj një të dyshuari për grabitje

Gjykata e Prizrenit, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurit V.K., i cili dyshohet se ka kryer grabitje

Prizren-Paraburgim të dyshuarit për rrahje me boks hekuri e shkop të bejsbolli

Prizren-Paraburgim të dyshuarit për rrahje me boks hekuri e shkop të bejsbolli

Një personi i është caktuar masa e paraburgimit nën dyshimin se i ka shkaktuar lëndime të rënda trupore një personi tjetër.