Foto: KALLXO.com

Ajri në Prishtinë i pashëndetshëm

Sipas matësve për monitorim të ajrit të vendosura nga Ambasada Amerikane në Kosovë ajri sot në Prishtinë është i pashëndetshëm.

168 ‘US AQI’ është cilësia e ajrit.

Për shkak të ajrit të pashëndetshmë rekomandohet që të mos happen dritaret, të vendosen maskat gjatë daljeve jashtë, të vendoset një pastrues ajri në shtëpi si dhe të anulohen aktivitet fizike në natyrë.