array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Diellza Luzha

Diellza Luzha

Diellza ka përfunduar studimet Bachelor në UBT, Dega e Gazetarisë.

Para se të bëhej pjesë e BIRN, ajo ka mbajtur praktikë në gazetën “Koha Ditore” si dhe në Institutin Demokratik të Kosovës. Gjithashtu ka qenë pjesë e trajnimeve të ndryshme duke përfshirë edhe trajnimet e BIRN- it.

Diellza më shumë është e fokusuar të mbulojë sektorin e shëndetësisë si dhe qeverisjen në Komunën e Ferizajt, por shpesh mund të shihni rrugëve duke fotografuar mbeturinat pasi që raporton edhe për papastërtitë ku do që i sheh.

Ajo është serioze dhe e përgjegjshme në punën që bën.

 

3,205 qytetarë janë vaksinuar kundër COVID19 brenda 24 orëve

Rastet e reja me COVID-19 në Kosovë

Vitia: Deri në fund të muajit pritet të vijë kontingjenti i parë i vaksinave nga kontrata me ‘Pfizer’

Vitia: Deri në fund të muajit do të sigurohen insulinat

Vitia: Objektivi ynë mbetet vaksinimi i 60% të qytetarëve

Ferizaj, gjendet 46-vjeçarja që u raportua e zhdukur

Pesë raste pozitive me COVID-19, asnjë i vdekur

Mungesa e kuorumit, shtyhet propozim – vendimi për komisionin e shëndetësisë dhe të drejtave të njeriut

Hekuran Murati: Rishikimi i buxhetit dhe rimëkëmbjes ekonomike është çështje ditësh

Ganimete Musliu thotë se kryeministri Kurti është frikacak dhe se reciton nëpër televizione

Hekurat Murati: Me ardhjen e mërgatës presim që të kemi performancën më të mirë ekonomike në dy dekadat e fundit

Hykmete Bajrami: Masat që i morëm për ta ndihmuar ekonominë na kushtuan edhe me vota

PDK i kërkon Qeverisë që prioritet numër dy ta ketë ekonominë  

Deputeti i PDK-së, Bedri Hamza kërkon të falen gjobat ose të rimbursohen qytetarët e dënuar gjatë pandemisë  

Deputetët votuan 'Pro' për shqyrtimin e raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020