Postet nga: Cilësia e Ajrit

Në Obiliq vendoset një matës i cilësisë së ajrit

Në qendër të qytetit të Obiliqit është vendosur dhe aktivizuar ekrani mobil për matjen e cilësisë së ajrit.

Izolimi përmirësoi cilësinë e ajrit, indianët shohin Himalajet për herë të parë në dekada

Njerëzit në shtetin verior të Indisë, Punjab po arrijnë të shohin vargmalet e Himalajes, pasi që tashmë vërehet nga një largësi prej 160 kilometra për shkak të ...

Abdixhiku: Në këtë krizë lajmi i mirë është se cilësia e ajrit është përmisuar

Ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku ka bërë të ditur në këtë kohë pandemie, ku qarkullimi është reduktuar, cilësia e ajrit nëpë...

Rreziku nga sasia e grimcave në ajër gjatë ditëve me mjegull

Në vitin 2018, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë lansoi një program i cili bënte matjen e cilësisë së ajrit dhe grimcave të cilat janë ...

MMPH reagon pas raportimeve për cilësinë e ajrit

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka reaguar në lidhje me raportimet e fundit nëpër media rreth cilësisë së ajrit duke i cilësuar si matje ...

Vendosen ekranet për publikimin e të dhënave të cilësisë së ajrit

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, dhe përfaqësuesi kryesor i Zyrës së Agjencisë japoneze JICA për Ballkan, Jiro Takeichi, sot në sheshin  "Në...

Kosova lanson aplikacionin rreth cilësisë së ajrit

Me qëllim të informimit të qytetarëve të Kosovës rreth cilësisë së ajrit, sot u lansua aplikacioni për mobil ‘Kosovo AIR Quality’ në konferencën pë...

Kosova dështon të përmbushë standardet e cilësisë së ajrit

Kosova bën pjesë në mesin e shumë vendeve evropiane që nuk po përmbushin standardet ndërkombëtare dhe evropiane për cilësinë e ajrit.