Postet nga: Ambasada Amerikane

Ambasada e SHBA-së feston virtualisht 4 korrikun, falënderon Kosovën për bashkëpunimin

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovës ka njoftar se këtë vit feston 244 vjetorin e Ditës së Pavarësisë së kombit me temën “...

Ambasada amerikane: Qeveria të emërojë njerëz profesionistë në vend të aleatëve politikë

Ambasada Amerikane në Kosovë ka reaguar ndaj emërimeve në Qeverinë Hoti, duke bërë thirrje që të emërohen profesionistë me përvojë e jo aleatë politikë.

Ambasada e ShBA-së: Mezi presim që të punojmë me Qeverinë Hoti

Kuvendi i Kosovës sot ka zgjedhur Qeverinë e re në krye me Avdullah Hotin.

Ambasada amerikane uron Kosovën për marrëveshjen mes KOSTT dhe ENTSO-E

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka uruar Kosovën për arritjen e marrëveshjes në mes të KOSTT dhe ENTSO-E dhe anëtarët e Grupit ...

Gratë e dhunuara gjatë luftës qepin maska për mbrojtje nga COVID-19

Gratë e dhunuara gjatë luftës së fundit në Kosovë janë organizuar për të qepur maska për mbrojtje nga pandemia e coronavirusit.

Këndet Amerikane në Kosovë prodhojnë maska mbrojtëse për qendrat lokale shëndetësore

Këndet Amerikane të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Kosovë, kanë filluar prodhimin e maskave mbrojtëse, për qendrat lokale shëndetësore në Kosovë.

Ambasada e amerikane falënderon punonjësit shëndetësorë në Kosovë

Ambasada e ShBA-ve në Kosovë në Ditën Botërore të Shëndetit ka falënderuar të gjithë punonjësit shëndetësorë në Kosovë.

Ambasada amerikane: Politika nuk ka vend në sport

Ambasada amerikane në Kosovë e ka uruar futbollistin e ri serb nga Graçanica, Ilija Iviq, që po frymëzon të rinjtë të ndjekin ëndrrat e tyre.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!