FOTO: AAK

AAK nuk pajtohet që postin e presidentit ta marrë VV-ja

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, në Argument Plus deklaroi se AAK nuk pajtohet që postin e presidentit ta marrë Vetëvendosja, dhe se kandidati i tyre për president është Ramush Haradinaj.

‘Ne kemi nevoje për proces procesi i negociatave dhe i vendimmarrjeve, ky i vendimmarrjes duhet të jetë, të përkojë me pozicionin e secilës parti politike, pozicioni jonë është transparent edhe partitë tjera duhet t’i shprehin pozicionet e tyre’, tha Selimi./21Media