Postet nga: Kryesia

Mbledhja e Kryesisë, shqyrtohet mbikëqyrja elektronike e personave që u kufizohet lëvizja me vendim të Gjykatës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet nesër në ora 09:30 për të caktuar seancën e radhës.

Mblidhet nesër Kryesia e Kuvendit, shqyrtohet kërkesa Trustit për caktimin e taksave vjetore për vitin 2023

Duke filluar nga ora 9:30, Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet për të diskutuar mbi pikat e papërfunduara nga disa seanca si dhe për pë...

Kuvendi procedon për mendim në Qeveri Projektligjin për Trustin

Kryesia e Kuvendit të Kosovës në mbledhjen e sotme, ka proceduar për mendim në Qeverinë e Kosovës, Projektligjin që do të mundësonte tërheqjen e një ...

Mblidhet kryesia e Kuvendit, vendos për seancat e radhës

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet të mërkurën më 6 korrik (2022) në seancë plenare për shqyrtimin e pikave të pa përfunduara në seancat e kaluara.

Pozita e opozita bëhen bashkë në kundërshtim të prezencës së UNMIK-ut në Kosovë

Pozitë e opozitë, si rrallë herë gjatë kësaj legjislature kanë pasur qëndrim të njëjtë kur temë diskutimi ka qenë roli i UNMIK-ut në Kosovë shfuqizimi i Rezolutë...

Kuvendi mban seancë më 28 prill, opozita insiston në formimin e komisionit hetimor për energjinë

Seanca e radhës e Kuvendit të Kosovës do të mbahet më 28 prill. Kështu ka vendosur Kryesia e Kuvendit në mbledhjen e sotme.

Kuvendi në seancë të enjten, mbahet debat për dialogun me Serbinë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet më 24 shkurt (e enjte) në seancë plenare nga ora 10:00.

Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, në rend dite edhe rezoluta e opozitës për energjinë

Sot mbahet Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.