Botohet libri më i ri i shkrimtarit Flamur Malokut ‘Gjama e Murgut’

Shkrimtari dhe profesori universitar, Flamur Maloku, ka njoftuar se iu ka botuar libri më i ri i quajtur ‘Gjama e Murgut’.

Në këtë libër libër për dashurinë e parealizuar që shndërrohet për ‘Gjamën e Murgut’ të vetmuar.

Poema për të cilën janë dashur pesë vite deri në përfundimin e saj është botuar nga Qendra Shqiptare e Studimeve Letrare ‘Pjetër Budi’.

Më poshtë mund të lexoni statusin e tij të plotë:

Miq te dashur,

Sonte e pranova një lajm shumë te mirë. Lajmi më erdhi nga Tirana dhe më gëzoi pa masë.

Qendra Shqiptare e Studimeve Letrare “Pjeter Budi”, me drejtues Behar Gjoken, me lexuesen e pare, Ledia Dushin, me njoftoi se përsëri ma paska botuar librin e radhës e me te riun, me titull: “Gjâma e murgut”.