Shkelqim Xhaqkaj

Shkelqim Xhaqkaj

Shkelqim Xhaqkaj ka mbaruar studimet në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, Dega Gazetari dhe Komunikim Masiv, në vitin 2017, dhe aktualisht është duke ndjekur studimet Master, në drejtimin Qeverisje Lokale dhe Shoqëri Demokratike. Ekipit të KALLXO.com i është bashkuar në tetor 2018 pasi ka punuar në disa portale lajmesh. Është i lindur në fshatin Hogosht të Kamenicës. I pëlqen futbolli por më shumë e shikon se që luan. Me klubin ‘Kika’ e lidh fëmijëria ndërsa Juventusin e ka klub për t’ia përmbushur shijen me këtë sport. Në rast kur Juventus humb, për disa orë mbetet i paqasshëm.