Kriza e veriut dhe Asociacioni - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për krizën në veri të Kosovës dhe për Asociacionin e komunave me shumicë serbe.

Pse janë duke protestuar banorët e fshatit Dren në veri të Kosovës?

Pse është problematik ndërtimi i një baze të Policisë në atë zonë?

A ka pasur dezinformata për këtë ngjarje?

Si është gjendja e sigurisë në këtë kohë në Leposaviq?

A ka diskutim për t’u kthyer gjyqtarët e prokurorët në punë në këtë zonë?

Cila është kërkesa e serbëve lokalë, të ketë apo jo Asociacion?