Intervistë me ministrin Liburn Aliu - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

A janë ndaluar fondet e BE-së për ambientin?

Cilat diskutime zhvillohen në LVV për marrëdhëniet me SHBA-në?

Kush është përgjegjësi për jetët e humbura në Pejë?

Si u dha tenderi për biznesin e afërt me Hysen Durmishin?

Pse rruga për Podujevë nuk përfundon për 365 ditë?

Çka do ndërtohet në bazën e Policisë në Mitrovicë?

Kur do bëhet me pagesë autostrada për Prizren?

Kur pritet të përfundojnë rrugët për Gjakovë, Mitrovicë, Gjilan?