Postet nga: Gjendja e rrugëve

Ministria tregon gjendjen e rrugëve pas reshjeve të fundit

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se rrugët në Kosovës janë të gjitha të kalueshme.

Reshjet bllokojnë disa rrugë në Kosovë

Reshjet e fundit në vend kanë ndikuar në bllokimin e disa rrugëve brenda Kosovës

Ministria e Infrastrukturës tregon gjendjen e rrugëve pas reshjeve të borës

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se disa rrugë janë të vështirë të kalueshme si pasojë e reshjeve të fundit.

Gjendja e rrugëve në Kosovë sipas Ministrisë së Infrastrukturës

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar për gjendjen e rrugëve kryesore nëpër Kosovë pas reshjeve të borës dhe temperaturave të ulëta.

Komuna e Drenasit njofton për gjendjen e rrugëve

Komuna e Drenasit ka njoftuar se të gjitha rrugët në Drenas janë të kalueshme.

FOTO – Qarkullim i vështirë në magjistralen Prishtinë – Pejë shkaku i ngricave

Bora që ka rënë mbrëmë dhe gjatë ditës së sotme ka krijuar vështirësi në qarkullim të automjeteve nëpër rrugët e Kosovës.

Bora vështirëson qarkullimin e automjeteve dhe këmbësorëve (FOTO)

Qytetet në Kosovë janë zgjuar të enjten me rrugë vështirë të kalueshme, dhe trotuare të papastruara nga bora e cila ka rënë gjatë orëve të natës ...

Ministria e Infrastrukturës në Mbikëqyrje të Rrugëve

Ministria e Infrastrukturës po vazhdon të mbikëqyrë rrugët nacionale e rajonale të Kosovës, ndërsa në një njoftim bën me dije se trafiku në to ...