Dezinformatat gjatë vitit 2024 - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për lajmet e rreme dhe nga vijnë ato.

Në më pak se dy muaj mbi 100 informacione të pasakta iu servuan qytetarëve të Kosovës.

Një pjesë e këtyre informacioneve prekin edhe marrëdhëniet ndëretnike.

A janë këto dezinformata nga Rusia?

Kujt i interesojnë tensionet ndëretnike?

www.kallxo.com