Qumështorja Drena dhe Rox të pandalshëm në përkrahje të sportit dhe rinisë

Qumështorja Drena dhe pija energjike Rox nuk kanë të ndalur vazhdojnë me përkrahjen ndaj sportit dhe rinisë së vendit tonë.
Qumështorja Drena dhe Rox krahas mbështetjes ndaj klubit të Judos, hikers në Mount Everest dhe klubit te basketit Peja ka vazhduar me përkrahjen dhe bashkëpunime tjera, kësaj radhe duke e mbështetur shetitjën e klubit  të enduro off-road Drenica në udhëtimin e tyre për në Dhermi.
Bashkëpunimet dhe përkrahja jonë janë të mbështetura në bindjen se vetëm kështu klubet tona do të kenë mundësinë të bëhen gjithnjë e më të pranishme në arenën ndërkombëtare.
Ne do të vazhdojnë t’i qëndrojnë besnik konsumatorit duke ofruar gjithmonë produkte të freskëta dhe kualitative.