Postet nga: Demokracia

Kosnett: Gjuajtja me vezë e dëmton reputacionin e Kosovës

Ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Philip Kosnett, ka thënë se dhuna në sistemin demokratik të Kosovës nuk ka vend.

Dita Ndërkombëtare e Demokracisë, Kuvendi i Kosovës hap dyert për qytetarët

15 shtatori shënohet si Dita Ndërkombëtare e Demokracisë.

Zgjedhjet në Veri të Kosovës: Demokraci me vetëm një zgjedhje

Mungesa e partive opozitare serbe në Kosovë, në zgjedhjet e së dielës për kryetar komune në veri të Kosovës, janë një shenjë tjetër se demokracia po ...

Freedom House: Demokracia globale në tkurrje  - Kosova pjesërisht e lirë

 

Kuvendi shënon sot Ditën e Demokracisë

Kuvendi i Republikës së Kosovës sot shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë, duke i hapur dyert për vizitorë.

Raporti: Gjykata e Prizrenit, më e korruptuara

Misioni i USAID në bashkëpunim me OJQ-në “Demokracia +” kanë prezantuar sot hulumtimin rreth transparencës dhe efikasitetit të gjykatave themelore të Kosovës, e cila përmban rezultatet e ...

FH: Demokracia po Tkurret në Gjithë Botën

Demokracia është “nën sulme dhe po tkurret” në gjithë botën; Shtetet e Bashkuara kanë hequr dorë nga roli tradicional si kampione të idealeve demokratike, ndërsa Rusia dhe ...

Obama: Amerikanët Rrezikojnë të Ndjekin Rrugën e Gjermanisë Naziste!

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, deklaroi se amerikanët duhet të jenë tejet të kujdesshëm kur bëhet fjalë për mbrojtjen e vlerave ...