Postet nga: sporti

Orban përdor sportin për të zgjeruar ndikimin e Hungarisë jashtë vendit

Që nga viti 2016, Qeveria e kryeministrit hungarez, Viktor Orban, ka dhënë miliona euro për klubet sportive në Tokën Szekeli, –një rajon në Rumani i banuar kryesisht me ...

Qumështorja Drena dhe Rox energy drink sërish në përkrahje të sportit

Qumështorja Drena dhe pija energjike Rox edhe kësaj radhe dëshmuan gatishmërinë e tyre për përkrahjen ndaj sportit dhe rinisë së vendit tonë.

Sporti e kultura si prioritete për ta luftuar terrorizmin

Dokumentet strategjike në Kosovë kanë paraparë një rol të rëndësishëm të komunave në parandalimin e terrorizmit por edhe në garantimin e një ambienti social për procesin ...

Qumështorja Drena dhe Rox të pandalshëm në përkrahje të sportit dhe rinisë

Të rinjtë nga Drenica ia mësyejnë Himalajeve

Endrit Nura, Ertrit Xani dhe Berat Rexhepaj  (HappyHikersKosova ) nga Komuna e Skenderajt janë nisur për të shkuar në Everest Base Camp 5365m dhe majën Kala Patharn 5645m, në ...

Futbollistja që inkurajon vajzat të merren me këtë sport

“Futbolli është pjesa me e rëndësishme e jetës, ku përveç aktivitetit aty kam gjetur edhe familjen time të dytë”, kështu shprehet 16-vjeçarja nga Skenderaj, ...

Notari premtues nga Malisheva

“Mos vendos limite në asgjë, sa më shumë ëndërron, aq më larg do të shkosh”, është një prej thënieve më të famshme të Michael Phelps, i cili ka ...

Oferta fantastike, 'Pako Kampion' për Black Friday nga ArtMotion

Black Friday në ArtMotion vjen me një ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpitë e veta pakon më atraktive ...