Postet nga: Rinia

Gorazhdeci në mungesë të aktiviteteve për të rinjtë

Kur në Gorazhdec zhvillohet një shfaqje, kur vjen dikush nga jashtë ose ndodh diçka e pazakontë, të rinjtë e pranojnë atë me kënaqësi, marrin pjesë në të, ...

Të rinjtë e kthyer në Kosovë që po e revolucionarizojnë feminizmin në Kosovë

Eurisa Rukovci, psikologe 27-vjeçare nga Kosova, po e revolucionarizon lëvizjen për të drejtat e grave në vend, duke ipërdorur mediat për informimin e publikut pë...

Kandidati i LDK-së premton dyfishim të buxhetit për rininë dhe sportin në Obiliq

Kandidati nga Lidhja Demokratike e Kosovës, për kryetar të Obiliqit, Mehmet Krasniqi ka premtuar dyfishime të kodeve buxhetore për rininë dhe për sportin.

Kandidati i PDK-së për Istogun: Prioritet mbi prioritete do ta kemi rininë

Kandidati nga radhët e Partisë Demokratike e Kosovës, për kryetar të Istogut, Ali Nimanaj ka thënë se do të ketë prioritet rininë nëse merr mandatin ...

Kush nga rinia e sportistët, mund të përfitoj nga fondi 5 milionësh i Qeverisë?

Shuma prej pesë milionë eurosh do të shpërndahet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetjen e kulturës, rinisë dhe sportit në kuadër ...

“Festë” për problemet e rinisë

Dita Ndërkombëtare e Rinisë u shënua me 12 gusht në shumë vende të botës. Njëjtë ndodhi edhe në Kosovë, madje organizime e festime për kë...

Edukimi sjell ndryshime, lidh njerëzit dhe hap horizonte të mirëkuptimit

Elida Nuri, analiste e avokatisë dhe komunikimit në UNFPA, Shqipëri, i nënvijëzon avantazhet që bashkëpunimi i të rinjve i sjell në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Dëmtohet objekti i Qendrës Rinore në Shtime

Objekti i Qendrës Rinore në Komunën e Shtimes është dëmtuar nga persona të panjohur.