Bora Jashtësezonale Bllokon Sarajevën

Trafiku i bllokuar dhe ndërprerjet e rrymës befasuan shumë qytetarë të Bosnjës si pasojë e borës që ra natën mes të martës dhe të mërkurës.

BIRN 19/04/2017 - 13:47
NDËRVEPRIMI0

Bora Jashtësezonale Bllokon Sarajevën

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend