Postet nga: sarajevë

Sarajevë: Protestuesit kërkojnë hetime ndaj një qendre të kujdesit për fëmijë

Qindra protestues janë mbledhur të enjten në Bosnje dhe Hercegovinë për të kërkuar hetime ndaj dyshimeve për abuzime të fëmijëve, në një qendër kujdesi ...

Serbia dërgon zarf me plumb në Parlamentin e Bosnjës

Zarfi që përmban një plumbi brenda tij, mbërriti në ndërtesën e Parlamentit të Bosnjës dhe Hercegovinës, shkruan portali Klix.ba.

Poezitë e Agim Vincës botohen në gjuhën boshnjake

Ditë më parë në Sarajevë nën kujdesin e Shtëpisë Botues „Perfecta“, është botuar libri me poezi i poetit Agim Vinca me titull "Engjëjt pëshpërisin në ...

Sarajevë: Arrestohen dy tifozë futbolli pasi kërcënuan gazetarët e një radioje

Dy persona janë arrestuar nga policia në Bosnjë e Hercegovinë, pasi një grup tifozësh futbolli, hyn në ndërtesën e një radioje në Sarajevë dhe detyruan stafin që ...

Në Sarajevë u mbajt Parada e parë e Krenarisë

Qindra aktivistë të komunitetit LGBT dhe mbështetës të tyre, kanë marshuar në qytetin e Sarajevës, në Paradën e parë të Krenarisë së këtij komuniteti, që ...

Zbulohet një varrezë masive afër Sarajevës

Prokurorët në Bosnje besojnë se një varrezë masive është lokalizuar afër kryeqytetit Sarajevë, në të cilën supozohet se gjenden eshtrat e të vrarëve gjatë luftës ...

Skitaret e Kosovës mbërrijnë në Sarajevë

Ekipi Olimpik i Kosovës ka arritur sot në Sarajevë të Bosnjë e Hercegovinës, ku pritet të mbahet Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) “Sarajeva &...

Sarajeva nderon këngëtarin që mbajti koncert në ditët e luftës

Bruce Dickinson, këngëtari kryesor i heronjve britanikë të muzikës heavy metal, Iron Maiden, do të shpallet qytetar nderi i kryeqytetit të Bosnjës, Sarajevës.