Foto: Kallxo.com

FOTO - Të mbijetuarit dhe familjarët e të vrarëve, në vendin e masakrës në Burgun e Dubravës

Familjarë të të vrarëve dhe të mbijetuar kanë marrë pjesë sot në një vizitë homazhi brenda mjediseve të Burgut të Dubravës, në kujtim të 19 vjetorit të njërës ndër masakrat më të tmerrshme gjatë luftës në Kosovë.

Në këtë ditë të majit të vitit 1999, forcat serbe vranë rreth 120 dhe plagosën rreth 300 të burgosur shqiptarë.

KALLXO.com sjell fotografi nga ceremonia e përkujtimit brenda burgut:

Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com