Greva ne arsim - SBAShK-u ne Komunen e Lipjanit - 16.01.2019 - FOTO KALLXO 5

Nxënësit pas tre javësh sot i kthehen mësimit në shkolla

Pas tre grevës tre javvëshe të punëtorëve të arsimit sot do të fillojë gjysmë vjetori i dytë i këtij viti shkollor ku të gjithë nxënësit në shkollat e mesme dhe fillore do t’iu kthehen shkollave dhe mësimit.

Greva e cila zgjati për tri javë erdhi pasi mësimdhënësit shprehën pakënaqësitë e tyre për ligjin për pagat.

Marrëveshja mes SBAShK-ut dhe Qeverisë u arrit një ditë para se Ligji për Pagat të hidhet në votim në seancën e Kuvendit të Kosovë.

https://kallxo.com/zbutet-sbashk-u-mesimi-fillon-te-henen/

.