Postet nga: greva ne arsim

Vendimi për kthimin në shkolla “brenda dy ditësh”

Brenda dy ditësh pritet që anëtarësia e Sindikatës se Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë, të japë mendim për pezullimin e mundshëm të ...

Pezullimi i grevës nga tetori deri në janar, SBAShK-u kërkon mendimin e grevistëve

Këshilli i Grevistëve të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) ka dërguar një letër drejtuar grevistëve për të ...

Mësimdhënësit e shkollës “Hasan Prishtina” në kryeqytet e ndërprenë grevën, sot mbajtën mësim

Mësimdhënësit e shkollës fillore të mesme të ulët “Hasan Prishtina” në kryeqytet kanë ndërprerë grevën dhe kanë filluar mësimin.

Java e pestë e grevës, SBASHK-u thotë se do të bisedojnë me anëtarësinë për hapat që do të ndërmarrin nëse Qeveria nuk reflekton

Greva në sistemin arsimor ka hyrë në javën e pestë. Ndonëse ka pasur shumë takime e përpjekje, Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës së Kosovë...

Këshilli i Prindërve të shkollës ‘Faik Konica’ në Prishtinë protestojnë ndaj mosfillimit të mësimit

Këshilli i Prindërve të shkollës “Faik Konica”, në Prishtinë po protestojnë në oborrin e kësaj shkolle për të shprehur pakënaqësinë e prindërve ...

Shkolla "Lidhja e Prizrenit" në Deçan nga nesër fillon mësimin

Drejtori i Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Lidhja e Prizrenit" në Deçan, Qazim Maloku, ka njoftuar se nga nesër do të fillojnë mësimin.

Kurti: Sindikalistëve të PAN-it iu ka ndaluar sahati në vitin 2017

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pasi ka votuar në zgjedhjet e Vetëvendosjes ka folur edhe për grevën e përgjithshme e cila po zgjat tash e ...

Propozimi i deputetes Hykmete Bajrami për t'u ndalur greva

Ish-ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami ka dalë me një propozim për SBASHK-un dhe Qeverinë që të ndalet greva.