Postet nga: Shkolla

Të shtënat vdekjeprurëse në shkollën e Teksasit - VIDEO

Nëntëmbëdhjetë fëmijë dhe dy të rritur u vranë gjatë të shtënave me armë në një shkollë fillore në Teksas, të martën.

Rritet numri i viktimave nga të shtënat në Teksas

Nëntëmbëdhjetë fëmijë dhe dy në moshë madhore kanë vdekur nga të shtënat në një shkollë fillore në jug të Teksasit.

Çka është sjellje e patolerueshme e një mësimdhënësi ndaj nxënësve?

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, në një intervistë në ‘Kallxo Përnime’ tha se sjelljet e mësimdhënësve që ngacmojnë nxënësit janë të patolerueshme.

Arbisa Shefkiu: Pamjet në Pejë tregojnë se një mësimdhënës mundet në mënyrë të pavetëdijshme të stigmatizojë e bullizojë

Gazetarja e KALLXO.com, Arbisa Shefkiu, ka thënë se pamjet që tregojnë lënien anash të nxënësve të komuniteteve rom, ashkali e egjiptian në Pejë tregojnë se ...

Ministrja Nagavci: Do ndajmë bursa për studentët e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptas

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, gjatë vizitës në shkollën “Xhemajl Kada” në Pejë, ka thënë se diskriminimi nuk ka vend në shkollat e Kosovës.

Institucionet arsimore në Pejë mohojnë se pati diskriminim të nxënësve joshumicë për Festën e Abetares

Drejtori i shkollës fillore “Xhemajl Kada” dhe drejtori i Arsimit në komunën e Pejës, e kanë quajtur shtrembërim të realitetit dhe keqinteprestim raportimin që disa nxë...

Raportime për bomba në mbi 100 shkolla në Beograd

Një numër i madh i shkollave fillore në Beograd, 97 prej tyre, si dhe disa shkolla të mesme, sot në mëngjes kanë marrë njoftime për bomba, njoftoi Ministria ...

Nxënësit e një shkolle fillore në Lipjan gjejnë dy fishekë me gaz nën bankë

Një mësues i shkollës fillore “Kadri Beba” në Lipjan, ka raportuar në Policinë e Kosovës se në shkollë janë gjetur dy fishekë me gaz.