Postet nga: Fëmijët

Rrëfimi i arsimtarit për sfidat e mësimdhënies me nxënësit e riatdhesuar nga vatrat e luftës

Shtatë nxënës, 5 vajza dhe 2 djem, të kthyer nga vatrat e luftës në Siri dhe Irak, po Ii ndjekin mësimet në shkollën Fillore të Mesme të ...

Petrol Company sërish feston 1 Qershorin me fëmijët në Spitalin e Pediatrisë në Prishtinë

Si çdo Qershor tjetër edhe në këtë Qershor, Petrol Company u adresua te Spitali i Pediatrisë - Reparti i Hematoonkologjisë në Prishtinë, për të festuar me fë...

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, themelohet komisioni për memorialin e fëmijë të vrarë gjatë luftës

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për themelimin e Komisionit ministror për memorialin për fëmijët e vrarë gjatë luftës 1998-99 në Kosovë.

Koha të cilën duhet të presim për të zgjidhur rastet e alimentacionit

Gratë e ndara nga burrat apo anasjelltas kanë të drejtë që për mbajtjen e fëmijëve të tyre të kërkojnë pagesën e alimentacionit.

Çfarë ju shtyn të gënjeni? Si kthehet gënjeshtra në mashtrim? 

Nëse gënjeni gjithë kohën, qoftë edhe për gjëra të parëndësishme, mund të keni një problem në marrëdhëniet me të tjerët, ...

77 fëmijë lypës janë identifikuar vetëm gjatë 3 muajve të parë të vitit 2022

77 fëmijë lypës janë identifikuar vetëm në tremujorin e parë të këtij viti nga Policia e Kosovës. Sipas tyre, numri më i madh vjen nga Shqipë...

Nagavci: Përfshirja e fëmijëve në edukimin e hershëm do të dyfishohet

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, tha në "Kallxo Përnime" se deri në fund të mandatit të qeverisë do të dyfishohet përfshirja e ...

Nëse keni plan të shkoni në pushime me fëmijët tuaj, këtu janë disa këshilla si të udhëtoni pa stres

Të udhëtosh me një fëmijë mund të duket si një sfidë e vështirë, por, për fat të mirë, ka truke të vogla që do të ndihmojnë ...