Heqja e borës nga rrugët e Gjilanit - Foto: Komuna e Gjilanit

Moti dhe trafiku: Kujdes, dimër është!

Me të hyr në  sezonin dimëror, fillon të  rritet edhe numri i aksidenteve në trafik.

Policia e Kosovës tashmë ka bërë të gjitha përgatitjet sa i përket sigurisë në trafikun rrugor.

U bënë thirrje qytetarëve  që të pajisen  me pajisjet dimërore dhe të kenë kujdes të shtuar në trafik.

Vetëm në muajin nëntor janë shënuar 1198 aksidente trafiku, prej tyre 5 me fatalitet ndërsa kanë vdekur 8 persona.

.