Postet nga: aksidentet

Në 24 orët e fundit Policia ua konfiskoi patentë shoferët 76 personave

Në 24 orët e fundit Policia e Kosovës ua ka konfiskuar patentë shoferët 76 drejtuesve të mjeteve për shkelje të ndryshme të rregullave në trafik.

Statistikat e Policisë në 24 orët e fundit, dy aksidente me fatalitet dhe 36 tjerë me të lënduar

Policia e Kosovës ka publikuar statistikat e aksidenteve të ndodhura gjatë 24 orëve të fundit në vend.

Policia në Gjilan gjatës javës shqiptoi mbi 1200 gjoba për kundërvajtësit në trafik

Policia në Gjilan në kuadër të planit ‘Siguria në trafikun rrugor’, ka shqiptuar 1236 gjoba për kundërvajtësit në trafik

Siguria në rrugë

Përgjakja e rrugëve i atribuohet shoferave mirëpo sipas të dhënave, jo gjitmonë viktimat ishin fajtorë të aksidenteve.

Policia e Kosovës me video sensibilizuese për kujdes në trafik

Policia e Kosovës përmes një video sensibilizuese ka bërë apel te qytetarët për kujdes në trafik.

Waze, aplikacioni i navigimit që mund ta zvogëlojë numrin e aksidenteve dhe vdekjeve në trafik

Miliona ngasës automjetesh në mbarë botën e përdorin aplikacionin e navigimit Waze, i cili, përveç vetë navigimit, ofron shumë informacione të tjera të dobishme për ...

Aksidentet me trotinetë, po punohet në plotësim-ndryshimin e Ligjit për Rregullat e Trafikut Rrugor

Kosova ende nuk ka ligj që rregullon përdorimin e trotinetëve elektrikë, por Komisioni për Mjedis bashkë me Policinë e Kosovës dhe Ministrinë e Mjedisit po punon ...

Vizitorë të Shqipërisë kujdes, Policia ka ashpërsuar masat

Policia rrugore në Lezhë gjatë fundjavës ka shtuar masat me qëllim parandalimin e aksidenteve dhe krijimin e lehtësirave për përdoruesit e rrugës gjatë sezonit ...