Foto: KALLXO.com

Ministri Gashi nënshkruan katër projekte sportive për Rahovecin

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot do ta vizitojë Komunën e Rahovecit, ku do të nënshkruhen katër memorandume bashkëpunimi: “Ndërtimi i Palestrës Sportive në Komunën e Rahovecit”, “Ndërtimi i Stadiumit në Ratkoc”, “Ndërtimi i Palestrës Sportive në Krushë të Madhe – Komuna e Rahovecit” dhe “ Ndërtimi i Stadiumit të Qytetit në Komunën e Rahovecit”.

Ndërsa në ora 17:00, ministri Gashi do të merr pjesë në shënimin e Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane dhe Vitit Evropian të trashëgimisë kulturore në Lokalitetin arkeologjikë në Dresnik.