Ajri në Prishtinë është i pashëndetshëm

Cilësia e ajrit në Prishtinë aktualisht është i pashëndetshëm.

Sipas të dhënave matëse të vendosura në Prishtinë nga Ambasada Amerikane në Kosovë bëhet e ditur se 120 AQI të PM2.5

Ajri sot në Prishtinë është i pashëndetshëm për grupe të ndjeshme.

 

Ambasada Amerikane ka vendosur katër stacione për matjen e ndotjes së ajrit në Prishtinë.

Këto stacione janë të vendosura në Ambasadën Amerikane, në rrugën Nazmi Mustafa, në rrugën Pajazit Ahmeti dhe në rrugën Gazmend Zajmi.