Zgjedhja e guvernatorit/es - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po debatohet për zgjedhjen e guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës.

A duhet të reformohet BQK-ja?

Për çfarë mbikëqyrje financiare ka nevojë sektori bankar?

Pse lejohen tarifat e larta të bankave për mirëmbajtje dhe transaksione?

Kur do të dalë për votim zgjedhja e guvernatorit/es?

A munden deputetët e Kosovës të blihen me para për të votuar për një guvernator të caktuar?