Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS njofton ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

LP 10kV J26 Ramiz Sadiku (kodi: 12000018 ) nga ora 10:00 deri 13:30.

Vendet: Objekti Ramiz Sadiku.( Fabrika e Tjegullave ITAL Kosova, Ramiz Sadiku, Shefki Krasniqi, “Ramiz Sadiku” New Co shpk, Teki Bujupi “PRIME group”SH.P.K, Avdi Krasniqi “Ramiz Sadiku” shpk, Avdi Krasniqi “Ramiz Sadiku” sh.p.k.(C3), Fikret Murati”Speex” shpk.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, daljet kalojnë me furnizim në stabiliment.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

LP 10kV J33 Stadiumi (kodi: 12000024) nga ora 11:00 deri 14:30.

Vendet: Komuna e Prishtinës ,Stadiumi i Prishtinës.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, daljet kalojnë me furnizim në stabiliment.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Spitali  (kodi: 50051008) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:20 dhe nga ora 16:00 deri 16:20.

Vendet: Qendra Spitalore e Pejës, Manastiri i Pejës, Ujësjellësi dhe 3 konsumatorë komercial në rrugën Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarëse të TM.

2.

TS 110/10[kV] Peja 2

Nga Dalja 10kV Spitali  do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV TS Kisha Ortodokse (kodi: 50051008006) nga ora 09:00 deri në ora  16:20.

Vendet: Kisha Ortodokse Rr. Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të TM dhe pastrami i trasesë nga vegjetacioni.

 

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Ura e Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i  konzollave dhe izolatorëve .