Postet nga: Rryma

Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Nuk ka garanci për furnizim të rregullt me rrymë

Furnizimi me rrymë në Kosovë, aktualisht, është i mirë, por nuk ka asnjë garanci se kështu do të jetë edhe gjatë dimrit, thonë nga Kompania për Distribuimin e ...

Kievi ende pa rrymë pas sulmeve ajrore ruse

Pas sulmeve ajrore ruse që goditën Ukrainën, në shumicën e qyteteve të vendit është rikthyer energjia elektrike, përveç në kryeqytet.

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnrsër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, nesër ...

Punime në rrjet, KEDS tregon vendet ku do ketë ndërprerje të energjisë në katër ditët e ardhshme

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, në katë...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, nesër ...

Rreth 10% kursimi i rrymës nga qytetarët e Kosovës për një muaj

Termocentralet në Kosovë, që janë dhe furnizuesit kryesor të energjisë elektrike në vend, vetëm për muajin gusht kanë prodhuar hiç më pak se rreth 450 giga-vat orë energji elektrike. ...