Prishtinë, qytetari ngrohet nga qyngu i autobusit

Një qytetar ka shfrytëzuar qyngun e autobusit për t’u ngrohur.

Pamjet janë marrë sot në udhëkryqin afër Mensës së Studentëve në Prishtinë.

Që nga dje, Kosova është përfshirë nga një mot me reshje shiu e bore dhe me temperatura që gjatë natës kanë rënë edhe nën zero.