Postet nga: fatmir sfishta

Zyrtarja e Qendrës së Studentëve raporton në Polici se u sulmua nga ish-drejtori, Fatmir Sfishta e mohon

G.V., zyrtare për barazi gjinore në Qendrën e Studentëve, ka raportuar se ish-drejtori i kësaj Qendre, Fatmir Sfishta, e ka sulmuar atë.

Zyrtarja e Qendrës së Studentëve denoncon se u sulmua nga ish drejtori, Sfishta e mohon

G. V., Zyrtare për Barazi Gjinore në Qendrën e Studentëve, ka raportuar se ish-drejtori i kësaj Qendre, Fatmir Sfishta e ka kanosur atë.

Kryeministri Kurti e ha mëngjesin në ‘Mensën e Studentëve’

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka marrë pjesë në inaugurimin e 'Mensës së Studentëve' në Prishtinë, pas renovimit që i është bërë kësaj qendre.

Ministrja tregon arsyet e shkarkimit të drejtorëve të Qendrës së Studentëve, të Inspektoratit të Arsimit dhe të Institutit Pedagogjik

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, në emisionin “Kallxo Përnime” është pyetur në lidhje me vendimet që ka marrë MASHTI ditë më parë pë...

MASHTI shkarkon Fatmir Sfishtën, ai e quan vendimin ‘Skajshmërisht të paligjshëm’

Drejtori i Qendrës së Studentëve, Fatmir Sfishta ka mbajtur konferencë për media lidhur me vendimin e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) për ...

Fatmir Sfishta flet për shkarkimin nga pozita e drejtorit të Qendrës së Studentëve, vendimin e quan të paligjshëm dhe politik

Ministria e Arsimit e ka shkarkuar sot nga pozita drejtorin e Qendrës së Studentëve në Prishtinë, Fatmir Sfishtën.

Shkarkohet drejtori i Qendrës së Studentëve, Fatmir Sfishta

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Tekonologjisë e ka shkarkuar nga pozita drejtorin e Qendrës së Studentëve në Prishtinë, Fatmir Sfishtën.

Pas interesimit të Kallxo.com largohen shportat e mbeturinave nga prona e Qendrës së Studentëve në kryeqytet

Disa shporta të mbeturinave ishin lënë nën platonë e Mensës së Studentëve në kryeqytet.