Postet nga: Mensa e Studentëve

Aksident tek Mensa e Studentëve (FOTO)

Një aksident në mes të disa makinave ka ndodhur para disa çasteve tek Mensa e Studentëve në Prishtinë.

Aksident te Mensa e Studentëve (FOTO)

Një aksident më mes të dy makinave ka ndodhur para pak çastesh tek Mensa e Studentëve në kryeqytet.

Aksident afër Mensës së Studentëve

Një aksident trafiku ka ndodhur para pak çasteve në Prishtinë.

Komuna e Prishtinës vendos grila te udhëkqyri i Mensës

Shpend Ahmeti si kryetar i Prishtinës njihet për vendosjen e barrierave në rrugë duke mos lejuar parkimin e veturave në trotuare dhe ndalimin e këmbësorëve ...

Shtyhet hapja e Mensës së Studentëve

Qendra e Studentëve në Prishtinë i ka njoftuar studentët që hapja e mensës është shtyrë deri më 8 tetor për shkak të punimeve që janë duke u ...

Inspeksioni komunal ndal renovimin në objektin e Mensës së Studentëve

Inspektorë të komunës së Prishtinës kanë ndërprerë sot punimet në renovimin e fasadës së jashtme në Mensën e Studentëve, disa javë pasi ka filluar ...

Aksidentohet Çiklisti në Semaforë

Një çiklist është aksidentuar sot në Prishtinë te semaforët afër Mensës së Studentëve.

Qendra e Studentëve Përgatitet Për Pritjen e Studentëve

Qendra e Studentëve Përgatitet Për Pritjen e Studentëve

Studentët që sivjet kanë fituar të drejtën për t’u bërë banues të Qendrës së Studentëve në Prishtinë do të fillojnë banimin në kushte ...