Postet nga: konviktet

Nuk u mundësua banimi me recepcion në konvikte gjatë korrikut, studentët ankohen se kjo gjë po u sjell telashe

 

Qendra e Studenteve jep detaje për zjarrin në bodrumin e konviktit

Qendra e Studentëve ka njoftuar se sot rreth orës 11:15 ka shpërthyer një zjarr në nënstacionin e konviktit numër tre.

Jeta në konviktin e vetëm në Kosovë, ku nxënës e studentë banojnë bashkë

Në qytetin e Gjilanit në konvikt banojnë studentët dhe nxënësit. Ky konvikt i llojit të tillë është i vetmi në Kosovë. Këtë vit shkollor aty ishin ...

Dyshimet për keqpërdorime me kartela të konvikteve dhe mensës

Qendra e Studentëve në Prishtinë gjatë kësaj jave ka publikuar rezultatet e studentëve të pranuar në konvikte për vitin 2021/2022.

Parlamenti Studentor kundërshton vendosjen e refugjatëve afganë në konvikte

Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës (PSUP) ka kundërshtuar vendosjen e refugjatëve afganë në konvikte.

Vendimi i Qeverisë: Mësimi dhe studimet online, provimet me prani fizike

Qeveria e Kosovës, në mesin e 46 masave të aprovuara si kushte parandaluese për COVID19, ka paraparë format se di do të realizohet mbajta e mësimit dhe funksionimit ...

Dëmtohen semaforët në afërsi të Konvikteve të Studentëve

Nga një aksident që ka ndodhur mbrëmë në Prishtinë, janë dëmtuar semaforët në afërsi të Konvikteve të Studentëve.

Hapet konkursi për pranimin e studentëve në konvikte

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës ka shpallë konkursin për pranimin e studentëve për banim në konvikte dhe për ushqim në mensë, pë...